22 Ocak 2011 Cumartesi

iPhone Alarm - iPhone Alarm Ayarları

iPhone'da çalar saat kapsamlı alarm ayarları ve önceden yüklenmiş sesleri çeşitli özellikleri. Önemli bir toplantı için önce ayarlayın iPhone alarm çeşitli özelliklerini keşfetmek gerekir. Zorluk: Oldukça Kolay  

Talimatlar :

   
1. iPhone'da "Saat" menüsüne gelin.
ana sayfada simgesi. ofis saatine benzer görünüyor .

   2. "Saat" menüsünde Touch "Alarm" tuşuna çalar saat için seçenekleri çağırmak için. Eğer "Saat" menüsünde artı simgesi (+) "Alarm" yanındaki basarak saat ve tarihi bir sonraki alarm ayarlayabilirsiniz.

   3.
iPod "Repeat" özelliği ile gelecek alarm 3.Schedule. Eğer ilk alarm ayarladıktan sonra "Repeat" tuşuna basarak aynı anda ve ardışık gün, hafta veya ay üzerinde ses ayarlarını kullanabilirsiniz. Eğer takvim gözden geçirebilir ve alarm tarihleri basın.

   
4. iPhone'da "Erteleme" özelliğini etkinleştirin. ve kapalı alarm ayarları için "Saat" menüsü üzerinden arama yaparak üzerinde "Erteleme" Turn.

   
5. Ne kadar uyanmak için istediğiniz sesi seçin. Eğer "Alarm ayarları" bölümünde alarm sesi seçenekleri ayarlayabilirsiniz. IPhone çeşitli tonları ile gelir ve iTunes kütüphane tam erişim sunar.

   
6. Onaylamak için alarm iPhone'unuzun "Clock" menü girmeden ayarlandığından emin olun. Bir alarm kurmak olmuştur eğer iPod'un ana ekranın üst satırında bir siyah-beyaz saat görmelisiniz.

   
7. Etiket farklı alarm sizi alarm sesi de yapmanız gerekir faaliyetlerini gösterir. Eğer saat, tarih ve ses her alarm için ayarladıktan sonra, alarm amacı hakkında bir hatırlatma olarak kendiniz için bir not yazmak için bir metin alanını kullanabilirsiniz.

1 yorum:

Rathore dedi ki...

Blogunuza bilgi göndermek için gerçekten güzel ve iyi yoldur.Bu paylaşım için teşekkürler.