22 Ocak 2011 Cumartesi

Msn indir cep - Cep Msn İndir Hızlı Download ! (Üyelik Gerekmez !)

Cep Msn İndir Hızlı Download ! 

Nokia 7610 Telefonda Test Edilmiştir , Diğer (wap desteği olan Nokia symbian) Telefonlarda Cep Msn Denemenizin Hiçbir Sakıncası Yoktur Aksine Faydası Vardır Deneyip Burada Yorum Yazan Arkadaşlar Olursa İnternette Bir İyilik Yapmanın Hazzı İle Yaşamlarına Devam Etmiş Olacaklardır :)


Son zamanlarda internette dolaşmanın ve birşeyler bulmanın bulduktan sonra sorunların yaşanması soruların sorulması ve cevaplanmasından o kadar çok sıkılmış olsam ki bu dosya indirme ve bindirme mevzusuna balıklama bir dalış yapmış bulunmaktayım :)

Neyse lafı uzatmadan Cep Msn programını sizlere sunmak istiyorum.

İsteyen istediği yerde yayımlaya bilir kaynak göstermeyebilir hatta ve hatta cd ye basıp çoğaltabilir :)

Mobil TV indir - Mobil TV Hızlı Download (Üyelik Gerekmez !)

Nokia İçin Mobil TV. izleme programı. 




6600 Modelinde Test Edilmiş Sorunsuz Çalıştırılmıştır .

Cep telefonu hattınız tv izlemeyi destekliyorsa hemen dosyayı mobil üzerinden tv izlemeye başlayabilirsiniz .

Rar şifresi şusu busu yoktur herkes istediği gibi indirebilir istediği yerde yayımlayabilir .

 

Çilekeş Mustafa - Çilekeş Mustafa Dur Gitme Ne Olur

Çilekeş Mustafa Dur Gitme Ne Olur

Ceptelefonu tamiri bloğumuzu takip eden değerli okurlarımız , geçtiğimiz beyaz show'un konuklarından biri olan Çilekeş Mustafa arkadaşımızı bende izledim ve gerçekten hayran kaldım , gerek Mustafa arkadaşımızın sesi gerekse müzik yapımcısı arkadaşımızın kaliteli eseri bir ilke daha imza atmış bulunuyor .

Videosunu yayımlama gereği duydum izleyicilerimize harika bir müzik bir ziyafeti vermekten yoksun olmamalıyız :)




Çilekeş Mustafa Dur Gitme Ne Olur

iPhone Alarm - iPhone Alarm Ayarları

iPhone'da çalar saat kapsamlı alarm ayarları ve önceden yüklenmiş sesleri çeşitli özellikleri. Önemli bir toplantı için önce ayarlayın iPhone alarm çeşitli özelliklerini keşfetmek gerekir. Zorluk: Oldukça Kolay  

Talimatlar :

   
1. iPhone'da "Saat" menüsüne gelin.
ana sayfada simgesi. ofis saatine benzer görünüyor .

   2. "Saat" menüsünde Touch "Alarm" tuşuna çalar saat için seçenekleri çağırmak için. Eğer "Saat" menüsünde artı simgesi (+) "Alarm" yanındaki basarak saat ve tarihi bir sonraki alarm ayarlayabilirsiniz.

   3.
iPod "Repeat" özelliği ile gelecek alarm 3.Schedule. Eğer ilk alarm ayarladıktan sonra "Repeat" tuşuna basarak aynı anda ve ardışık gün, hafta veya ay üzerinde ses ayarlarını kullanabilirsiniz. Eğer takvim gözden geçirebilir ve alarm tarihleri basın.

   
4. iPhone'da "Erteleme" özelliğini etkinleştirin. ve kapalı alarm ayarları için "Saat" menüsü üzerinden arama yaparak üzerinde "Erteleme" Turn.

   
5. Ne kadar uyanmak için istediğiniz sesi seçin. Eğer "Alarm ayarları" bölümünde alarm sesi seçenekleri ayarlayabilirsiniz. IPhone çeşitli tonları ile gelir ve iTunes kütüphane tam erişim sunar.

   
6. Onaylamak için alarm iPhone'unuzun "Clock" menü girmeden ayarlandığından emin olun. Bir alarm kurmak olmuştur eğer iPod'un ana ekranın üst satırında bir siyah-beyaz saat görmelisiniz.

   
7. Etiket farklı alarm sizi alarm sesi de yapmanız gerekir faaliyetlerini gösterir. Eğer saat, tarih ve ses her alarm için ayarladıktan sonra, alarm amacı hakkında bir hatırlatma olarak kendiniz için bir not yazmak için bir metin alanını kullanabilirsiniz.

Telefon Oyunları - Cep Telefonu Oyunu

Telefon Oyunları - Cep Telefonu Oyunu
Mobil Kale Savunma Oyunu

Cep bilgisayarları için hazırlanan Moon Defender, kontrol ettiğimiz karakter ile kalemizi savunduğumuz bir oyun. Oyun süresince kalemize doğru birçok düşman geliyor ve biz de bu düşmanların kalemize ulaşmasına engel olmaya çalışıyoruz. Başarılar...